Trias Montasje tilbyr fagpersonell innen montasje, og har spesialkompetanse innen glass og fasade. Vi tilbyr fleksible løsninger, enten du har behov for økt bemanning eller prosjektledere.
Ved å velge Trias Montasje som din samarbeidspartner kan du være trygg på høy kvalitet, fleksible løsninger og leveranse i henhold til avtale.

Trias Montasje vokser, og vi ser nå etter deg som har lyst på en variert hverdag med mulighet for utvikling. Vi ser etter deg som har erfaring med montering av stål- og/eller glasskonstruksjoner, eller beslektet montasjearbeid. Våre kunder befinner seg hovedsakelig på Østlandet, og det er derfor viktig at du har førerkort klasse B.

Vi ser etter deg som har:

Erfaring med montering av stål- og/eller glasskonstruksjoner, eller beslektet montasjearbeid (rørsystemer, ventilasjonsanlegg, trekonstruksjoner, platearbeid, fasade, etc.)

Dokumentert erfaring/referanser.

Erfaring med å lese tekniske tegninger.

Det er i tillegg ønskelig at du kan kommunisere godt på norsk eller engelsk.

Er du i tillegg:

Opptatt av kvalitet.

Systematisk og grundig i arbeidet du leverer.

Omgjengelig og serviceinnstilt

Da ønsker vi å høre fra deg så raskt som mulig.

Som ansatt i Trias Montasje vil du bli del av et miljø som er opptatt av å ta vare på hverandre. Det er viktig for oss å jobbe i team, og finne de beste løsningene sammen.

Vi kan i tillegg tilby gode lønns og pensjonsbetingelser, og mulighet for utvikling og faglig påfyll.

Høres dette ut som stillingen for deg? Send inn en kortfattet søknad og CV i dag. Ta gjerne kontakt med oss i dag for å få vite mer.

Meny